úterý 15. prosince 2015

Buchta s Proteinelou + sleva 7%


Toš tak u nás v Brně uklohnili fakt dobrej vál. To budete čubrnět, pokud si rádi šmakujete na Nutele, brňáci pro vás zmóglovali zdravou verzu z lískáčů, buráků, kokosovýho oleju a pravé belgické čokolády.


Ok, je to produkt, kde nenajdete "oblíbený a zdravý" palmový olej a jiné nevhodné tuky. Co se cukru týče, je to čistoprostá záležitost, cukr a sladkost nám zde dostatečně nahradí 10% belgické čokolády. No a jak již naznačuje název, obsahem je taktéž protein, proto má Proteinela zvýšení podíl bílkovin. 
Pokud si říkáte "klasici", tak ji můžete jíst prostě rovnou z kelímku, nebo využít jako pomazánku, do buchet, zákusků a vůbec, prostě kam vás napadne. Já jsem ji zahrnula do těsta a upekla s ní Proteinelovou buchtu. Při servírování jsem ji rozpuštěnou v pokojové teplotě jeste plátky buchet polila.



Má sladkou jemně čokoládovou chuť s příchutí ořechů, ale co mě zaujalo a možná trošku zarazilo, že je hodně cítit i po kokosu, přičemž ve složení je pouhých 5%. Obecně kokos extra nemusím, tak jsem ho možná cítila právě kvůli tomu. Kokosomaniaci budou jistě spokojeni, mě osobě kokosový ocas mírně vadil (ale jinak chutná prostě jako lísková - hrubší čoko pomazánka", možná bych použila místo kokosového oleje jiný olej, například lískooříškový, ale to by asi zásadně změnilo cenu produktu, vše je to ovšem můj názor, ono se jedná o přírodní ingredience, které spolu nějak reagují, některé nemusí být cítit po kokosu třeba vůbec. 
Obecně produkt ale považuji za povedený a chutný :). Smíchám jej s tvarohem, použiji na náplň do cukroví, teplejší jako "dip" k ovoci a tak dále:). Takže zkuste tuhle bílkovinovou čoko oříškovou pomazánku.


Produkt koupíte ZDE http://czechvirus.cz/produkty/39-proteinela se SLEVOU 7%, když využijete kód "VIRUS7".


Produkt Proteinela je výborný zdroj kvalitních živin, hlavně bílkovin a nenasycených tuků! Díky vysokému obsahu bílkovin pomáha k udržení a růstu svalové hmoty. Je vhodný jako přídavek do proteinového nápoje, palačinek nebo jen tak na lžičku. V produktu naleznete kromě arašíd a lískových ořechů také syrovátkový izolát (CFM, Volac), belgickou čokoládu a kokosový olej. Vysoce kvalitní složení produkt předurčuje k tomu, abyste ho vyměnili za nezdravé varianty plné bílého cukru a palmového oleje.



Kefírová buchta s proteinelou - velmi vláčná

Proteinela:

- Pouze nejkvalitnější dostupné suroviny
- Bez přidaného cukru, soli či palmového oleje
- Výborné nutriční hodnoty
- Vyrobeno v Brně



Arašídy jsou přírodním zdrojem bílkovin a nenasycených mastných tuků
Lískový ořech jsou lehčeji stravitelné než mandle nebo vlašské ořechy, obsahují vysoké množství "dobrých" tuků
Syrovátkový izolát Volac (CFM) je vyroben nejšetrnější metodou a obsahuje vysoké množství bílkovin s minimem sacharidů a tuků
Belgická čokoláda potěší každého milovníka nejlepší čokolády díky svému silnému aroma a hedvábně jemné textuře
Kokosový olej patří mezi superpotraviny, jak se říká potravinám s mimořádnými účinky na zdraví



Žádné komentáře: