sobota 25. října 2014

Sdělení tetky Bětky - aneb Anetka má slovo

Vážení čtenáři, 

dovolte mi předat slovo na blogu mé pravé ruce mamce Anetce, která pro vás připravila listopadovou cvičební výzvu. Výzva se mi zdá být dobře naplánovaná. Anetka i já věříme, že se vám bude líbit a že její snahu oceníte a výzvu poctivě odcvičíte. Do vánoc už nám toho času moc nezbývá, takže šup, šup, shodit velrybí overal (abychom mohli pěchovat milany /rozuměj břich/ cukrovím). Není čas, ztrácet čas. Cvičení ZDAR!






Originální článek najdete i u mamky Anetky na blogu zde http://zdravakrasna.blogspot.cz/2014/10/cvicebni-vyzva-na-listopad.html

Dávám slovo Anet ->

Krásný den,

kdysi, přesně v červnu, jsem cvičila svou první výzvu podle Martiny z blogu MarriFit . Pak přišlo pokračování a to výzva na říjen - protože u Martiny na její facebookové stránce oxiduji jako správce, ujala jsem se "listopadové výzvy", nicméně jsem netušila jak náročná práce to vlastně je - sladit cvičení aby nechybělo cardio, posilování nohou, břišní části, ale i vršku těla a zkrátka a dobře všeho - aby výzva obsahovala bonusy v podobě pěkné prdelky a další - no byl to velký úkol ale po kontrole mi výzvu schválila i sama Martina. Jupijajéééj... :)


A dala vám velký úkol o němž vám povím později.

Cvičení obsahuje všechno co cvičím poslední dobou - spíš poslední měsíce. Mého oblíbence Shauna, zabijáka nohou a zadku Boba Harpera, naprosto odzbrojující Zuzku Light, nekonvenční Cassey Ho s oblibou v pilates (kdy ale svaly řvou už při cvičení), lehce dětinskou a uječenou Rebeccu, s níž jsem si měla možnost zacvičit osobně, zabijácké Combo Les Mills a neuvěřitelnou ChaLean - jež hodinu cvičí ale pořád vypadá jako kdyby vypadla z katalogu. No a protože by výzva nebyla pořádnou výzvou, jako bonus od Marti máme za úkol si jedno cvičení nahradit Shaunem a programem Insanity Power and Resistance - kdyby vás něco nebavilo - můžete tedy hravě zaměnit. Nicméně jsem se snažila aby cvičení bylo opravdu hooodně barevné a různorodé a poznávali jste stále něco nového.

Co budeme potřebovat - samozřejmě zdravé tělo bez rýmiček a kašílků..:) Pak nějakou tu kariho matku, činky s nimiž jste sžiti.  Cvičení obsahuje i pomůcku kettlebell ale dá se nahradit jak pracím práškem, tak i větší činkou.

No a zde můj výplod:
Nezapomente se vyfotit před a po - budu mít radost když se aspon jedna osoba osmělí a půjde do toho se mnou..:D

No a aby jste našli vše co potřebujete, zde je malý seznámek. Ti co s Martinou cvičili (možná, že i muži) minulý challenge, už jsou s některými worky seznámeni.

Bob Harper
Bob Harper Pure Burn Super StrengthMain Workout 
Bob Harper Totally Ripped Core 49 min 
Kettlebell cardio shred 
Bob Harper Ultimate Cardio Body

Shaun T. Focus T25
Extreme, Speed, Ript Up a další

Les Mills
Shock Plyo 
Upper Body 
Core ABS 
Combat 60  

Cassey Ho
Butt on fire 
Perfect legs Workout 
Sexy Bikini Threesome Workout 

Rebecca Louise
Miley Cyrus Workout: Sexy Legs  
Cardio Workout: How to Lose Weight 
How To Lose Arm Fat  

ChaLean
ChaLean - Burn Interval 

Zuzka Light
ZWOW 8 Time challenge 
ZWOW 40 Time challenge 
Butt & Squat Workout - Only 5 Minutes!  
Sexy Abs And Butt in 5 Minutes 

Bonus
20 min Advanced Total Abs Workout  

No snad Vám vše bude klapat a bude se dařit - výzva je vytvořena tak aby navazovala na říjnovou - říjnový challenge . 


Dojmy a další věci ohledně cvičení můžete sdílet ve skupině na fb - Marri Fit - hubnutí, fitness a zdravý životní styl . Nebo v události, jež bude ve skupince vytvořena v následujících dnech - událost taktéž najdete ve skupině.

Mnoho štěstí a moře rozpuštěného tuku!!

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Seš šikulka , vypadá to moc dobře!! J.

Anonymní řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Anonymní řekl(a)...

To vypadá rozhodně lépe než ta předchozí výzva :)

Anonymní řekl(a)...

Parádní, ráda bych se přidala, ale nějak se mi nechce vzdát mích každodenních workoutů se Zuzkou, tak nevím, ALe určitě zařadím alespon některé dny! Odkazy na Les Mills sháním už věčnostˇ!Díky Aneta

Unknown řekl(a)...

Dobrý den, kde mám cvičení stáhnout , chci s vámi začít listopadovou proměnu :)Děkuji předem za odpověd :)

Marrifit řekl(a)...

Klikněte si na odkazy v článku :)

Anonymní řekl(a)...

ta Zuzka Light hlásí, že je video soukromé a nejde spustit

Marrifit řekl(a)...

Anonym: Opraveno

Anonymní řekl(a)...

Děkuji Jana