pondělí 29. září 2014

Cvičební výzva - říjen

Ahoj vážení,

připravila jsem pro vás cvičební výzvu na říjen. Je to mix různých cvičení, které považuji za efektivní pro spalování slaniny. Začínáme 1.10.2014. GO GO GO!



Cvičení není určeno po začátečníky. Zkusit to samozřejmě můžete a případně si to upravíte podle svých sil. V plánu najdete cvičení od Shauna T,  Boba Harpera a Zuzky Light. Vybrané workouty jsou zaměřené jak na cardio pro spalování, posilování břicha, posilování celého těla s vlastní vahou a samozřejmě i posilovací workouty s činkami. Budete je tedy potřebovat + karimatku, pití, ručník a dobrou náladu a naladění. Doporučuji se před začátkem challenge změřit a vyfotit, ať máte na konci měsíce nějaké to srovnání.
Budu pak ráda, když mně do skupiny na FB - Marrifit https://www.facebook.com/groups/806504769381040/ napíšete výsledky, dojmy, nadávky a (pochvaly?). Nevěř si Martino.

Pokud nebudete zvládat dva workouty po sobě, dejte si jen jeden. To, co je uvedeno v políčku v kalendáři platí. Jsou li tam uvedeny dva wokouty, znamená to, že je máte cvičit ihned za sebou oba. Kde je jeden workout, tak je jeden a kde nic není, je volno :D (tam si fajnšmekři mohou přidat cokoli dle libosti:)). Pokud vám nevyhovují dny (kvůli směnám, dětem...), klidně si je prohoďte. Dodržte ale typ cvičení, délku workoutů a rest dny tak, jak to jde po sobě.


A tady přikládám odkazy na videa, které se vyskytují v challenge. Případně si vše můžete stáhnout z internetu na www.google.com nebo www.torrentz.eu či www.ulož.to, www.edisk.cz a jinde.


Bob Harper Totally Ripped Core 49 min
https://www.youtube.com/watch?v=RALniLPoD3I

Bob Harper Ultimate Cardio Body
https://www.youtube.com/watch?v=kbxAYBH8ZTE


Zuzka Light - Fat Burn Workout - ZWOW # 47
https://www.youtube.com/watch?v=K9ao34rD_wE

Zuzka Light - Power ABS LEVEL 1
http://marriemm.rajce.idnes.cz/Zuzka_light_power_abs/#Power_abs_1.jpg

Zuzka Light - Power ABS LEVEL 2
http://marriemm.rajce.idnes.cz/Zuzka_light_power_abs/#Power_abs_2.jpg


Shaun T - T 25 Focus
http://marriemm.rajce.idnes.cz/Sha25un/

Shaut T - Rockin Body - Hard Core ABS
http://marriemm.rajce.idnes.cz/Teta_Nensi/#2-2_-_Hard_Core_Abs.jpg


Pokud vám něco nepojede, musíte se poradit s chytřejšími hlavami (vaše mužské IT polovičky) a nebo stáhnout video přímo někde z internetu.



6 komentářů:

Anetka řekl(a)...

GO GO GO.. :D Já se hlásím již podruhé na cvíko s tebou a očekávám stejně dobré výsledky !.. :D

Marrifit řekl(a)...

Já ti to přeji :D

Unknown řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Slávka řekl(a)...

skúsim aj ja veru :) , len nedali by sa tie videa z rajčaťa niekam inam nahrať? potrebujem si to stiahnuť a odtiaľ to nejde :-/

Slávka řekl(a)...

tak podarilo sa ....pan boh zaplat za torrenty :D

Anonymní řekl(a)...

Moc díky za tvoje stránky a za pravidelné příspěvky, každé pondělí se těším na pokračování.

Mám prosbu. Nechci se registrovat na FB, ale bez toho mi to nezobrazí ani tu tvoji hlavní stránku. U jiných FB se mi zobrazuje (nemůžu sice přispívat, ale číst ano). Jde to nějak ošetřit nebo zpřístupnit i pro nás, co nemáme FB?
Eva H.